Asociația Voluntari Fără Frontiere, ONG specializat în gestionarea situațiilor de criză prin intervenție rapidă în oferirea de asistență umanitră refugiaților de război, civililor din zone afectate de conflicte militare sau dezastre/calamități și în oferirea de sprijin umanitar în zone defavorizate.
Până în acest moment Voluntarii Fără Frontiere au efectuat și misiuni umanitare de sprijin în Siria și Turcia- la producerea cutremului devastator și continuă misiunile de ajutor umanitar în Ucraina (în special pe linia Frontului în regiunea Herson) și în multiple localități aflate pe teritoriul României (Delta Dunării- Periprava-Letea- jud.Tulcea, jud Mureș, jud Teleorman s.a). <br><br> Asociatia Voluntari Fara Frontiere- o asociatie cu si despre VOLUNTARI!

Ajungem săptâmânal cu ajutor umanitar în zonele de conflict și desfășurăm în paralel acțiuni de sprijin umanitar pe teritoriul României pentru comunitățile aflate în dificultate și nu numai. Ajutăm de câte ori găsim resurse și animalele 🙂 însă cel mai bine despre noi vorbesc acțiunile și cei ce ne cunosc – cu doar un clik deschideți secțiunea  Media și o să ne cunoașteți mai bine

                          Asociația Voluntari Fara Frontiere – înscrisă în Registrul Entităților/ Unităților de Cult din data de 20.09.2023
                                                  CUI    48532223  Contact:+40771703107 Petru / +40748663211 Mihaela
                                                                  E-mail: contact.voluntarifarafrontiere@gmail.com
                                              Puteți dona prin transfer bancar în conturile Asociatiei Voluntari Fara Frontiere                        
                                                             LEI: RO73BREL 0002 0041 5437 0100                                                                                
                                                             USD: RO24BREL 0002 0041 5437 0303
                                                             EURO: RO35BREL 0002 0041 5437 0202
                                                             LIRE: RO94BREL 0002 0041 5437 0401
                                                             SWIFT: BRELROBU deschise la Libra Bank
                                         sau direct folosind butoanele afișate pe acest site pentru PayPal și Revolut.

Ne puteți urmări activitatea în timp real pe pagina de Facebook Asociația Voluntari Fără Frontiere!!

     Noi continuăm să ajungem săptămânal pe linia frontului, la civilii unde aproape nimeni altcineva nu ajunge din cauza riscului ridicat cauzat de bombardamentele ce nu încetează nici măcar o zi. Noi însă mergem pentru că cineva trebuie să facă și asta, cineva trebuie să riște pentru a le oferi o șansă la supraviețuire..și vom continua atâta timp o să ne sprijiniți pentru a găsi resursele necesare încât să le ducem în mod continu produse alimentare de primă necesitate..Facem asta de la începutul conflictului militar și funcționăm pe bază de voluntariat, având voluntari locali în zonele de conflict ce ne ajută cu distribuirea directă a produselor către persoanele aflate în cea mai mare nevoie. 
În același timp continuăm să desfășurăm acțiuni de sprijin și pe teritoriul României pentru cei aflați în nevoie dar și proiecte ample de utilitate publică cum este proiectul prin care ne dorim să nu mai existe nici o școală cu WC in curte. Pentru tot ceea ce facem AVEM NEVOIE DE VOI! De ajutorul OAMENILOR pentru ca puterea lui ÎMPREUNĂ este MAGICĂ!

Asociatia Voluntari Fara Frontiere, ONG specializat in gestionarea situatiilor de criza si interventie rapida pentru oferirea de asistenta umanitara refugiatilor de razboi si comunitatilor afectate de conflicte militare sau dezastre/calamitati.

 Voluntari Fara Frontiere reuseste sa ofere acest sprijin vital in cele mai periculoase zone ale Ucrainei prin intermediul lui Gabor Petru ce a realizat aceste curse de sprijin umanitar inca de la inceputul razboiului in calitate de simplu voluntar iar din luna iulie a anului 2023 si in calitate de presedinte al Asociatiei Voluntari Fara Frontiere oferind acestor actiuni si caracter juridic prin infiintarea acestei asociatii. 

 

Nu de puține ori se întâmplă ca în momentul descărcării mașinii, a pregatirii pachetelor sau a distribuției acestora bombardamentele să fie chiar lângă noi…. În cursa  din ajunul Crăciunului am fost surprinși de bombardamente în timpul descărcării ajutorului umanitar. Cu sprijinul vostru, al oamenilor care nu rămâneți indiferenți am reușit la acel drum sa ducem două mațini de ajutoare astfel încât să putem dărui atât alimente cât și cadouri (dulciuri și jucării copiilor) în ajunul sărbătorilor de iarnă…<br> Cum s-au auzit bombardamentele în timpul mesajului de mulțumire adresat de copii din Herson puteți auzi pe înregistrările ce rămân martorele a ceva ce nici un copil nu ar trebui să cunoască niciodată niciunde în lume..

Decembrie 2023, mai mult de 2000 de copiii din zonele de conflict au primit cadouri de Craciun.. Cei din zona Hersonului au vrut sa inregistreze un mesaj de multumire pentru toti OAMENII care s-au implicat ca Asociatia Voluntari Fara Frontiere sa le poata darui putina bucurie. In timpul inregistrarii, la mica distanta de acestia cad bombe....

Asociatia Voluntari Fara Frontiere – Sprijin pentru refugiatii- cetatenii romani din Fasia Gaza

Sprijin pentru reufugiatii cetateni romani din Fasia Gaza. Asociatia Voluntari Fara Frontiere a primit solicitarea mai multor cetateni romani din Fasia Gaza inca de la inceputul confilictului militar asa ca nu am putut ramane indiferenti si ne-am mobilizat pentru a le oferi asistenta umanitara necesara. Am fost prezenti la sosirea primului grup de refugiati la Baza 90 a Aeroportului Otopeni si vom continua sa fim prezenti la sosirea fiecarui grup pentru a oferi ajutor necesar in regim de urgenta insa ne ingrijim si de nevoile tuturor persoanelor care nu au posibilitatea de a se descurca pe teritoriul romanesc pentru ca tot ceea ce aveau a fost distrus in Fasia Gaza. Au nevoie de produse alimentare pentru hrana zilnica, de produse de igiena si de produse specifice bebelusilor, de paturi si prosoape . Va puteti implica printr-o donatie sau sponsorizare in produse (varianta disponibila pentru firme) sau donand in conturile Asociatiei ori oferind o sponsorizare/redirectionare 20% din impozitul pe profit (pentru firme). Nici o suma nu este prea mica ci inseamna un imens ajutor pentru cei ce nu mai au nimic! ​

Pentru donatii:
Asociatia Voluntari Fara Frontiere
LEI: RO73BREL 0002 0041 5437 0100
USD: RO24BREL 0002 0041 5437 0303
EURO: RO35BREL 0002 0041 5437 0202
LIRE: RO94BREL 0002 0041 5437 0401
SWIFT: BRELROBU
Sucursala Librabank, Agenția Voluntari.
Paypal: PetruIoanG
Revolut: petrugaborvff
Contact 0771 703 107 / 0748 663 211
 
 

Sanse egale in scoala – toalete conforme pentru toti copiii

 

 

 

 

Asociatia Voluntari Fara Frontiere isi doreste crearea de lucruri minunate pentru cei aflati in dificultate prin intermediul voluntariatului. Puterea societatii civile este uriasa atunci cand exista iubire pentru oameni, solidartiate si empatie. 

Asociatia promoveaza egalitatea de sansa oferind posibilitatea de implicare societatii civile pentru sustinerea si ajutorarea celor in nevoie indiferent de nationalitate ajutand prin sprijinul oamenilor din toata lumea, a partenerilor si colaboratorilor civilii din cele mai afectate zone ale Ucrainei inca de la inceputul conflictului militar din Ucraina transportand saptamanal bunuri de prima necesitate, produse alimentare, produse de igiena, apa potabila si altele asemenea saptamanal dezvoltand o actiune „de la om la om” pentru ca fiecare produs ajunge sa fie daruit celor in nevoie in mod direct de catre voluntari, fara a implica alte orgnizatii sau autoritati in distribuirea si gestionarea ajutoarelor, totul facandu-se inca de la obtinerea ajutoarelor pana in mainile beneficiarilor prin implicarea voluntarilor. 

  Pe teritoriul Ucrainei

 

Asociatia Voluntari Fara Frontiere promoveaza dreptul la integritate fizica, psihologica si emotionala a tututor oamenilor fiind in totala dezaprobare cu orice fel de discriminare.  

Avem in dezvoltare programe de sprijinire a persoanelor ce au fost victimele violentei domestice sau traficului de persoane.

Pentru prevenirea si combaterea traficului de persoane avem o stransa colaborare cu Asociatia RoOmenia- Voluntari in Europa si actionam impreuna cu autritatile internationale abilitate in a actiona in astfel de situatii. Pentru ca ne dorim un cadru protejat in care victimele violentei domestice si traficului de persoane sa se poata reabilita va invitam sa vedeti proiectul nostru Centru „Prioritate pentru normalitate”

.

 

Avem nevoie de tot mai mulți oameni implicați..
Suntem epuizați fizic și emoțional iar resursele financiare terminate dar suntem bucuroși și recunoscători tuturor pentru efortul comun de a face bine împreună.
Am participat la dotarea cu paturi a Centrului de Plasament Casa Lidia și am fost împreună cu partenerii noștri din Italia să le aducem putina bucurie copiilor abandonați de părinți.
Am ieșit în stradă în memoria Alexandrei Ivanov pentru a cere reforma sistemului medical. Suntem activi in sprijinul mai multor familii ce nu isi permit traiul zilnic din cauza costului exagerat al medicamentelor, al drumului la/de la spital, al analizelor si altora asemenea care ii mențin în viață. Participarea la manifestația publică ,,Nu am aer,, în memoria Alexandrei Ivanov rămâne o amprentă a luptei zilnice pentru buna funcționare a sistemului de sănătate public! 
 
 
 
 
Am mers să
donăm sânge pentru victimele de la Crevedia și continuam sa ne implicam deoarece nevoia de sânge există în continuare.
 
 
În colaborare cu autoritățile și cu partenerii noștri de la Asociatia RoOmenia-Voluntari in Europa le-am fost aproape victimelor incendiului de la Crevedia și familiilor acestora. 
Continuăm să ajutăm acolo unde este cea mai mare nevoie și continuăm să donăm VIAȚĂ donând sânge! Vâ încurajăm să donați sânge deoarece ajutați printr-o donare la salvarea a minim 3 vieți!

 

Beneficiar: Asociatia Voluntari Fara Frontiere

EURO este: RO28OTPV114001589561EU01
RON este: RO71OTPV114001589561RO01
USD este: RO85OTPV114001589561US01
Paypal: PetruIoanG
Revolut: petrugaborvff
Contact 0771 703 107 / 0748 663 211